Toetsproducten-shop

Kortingen en portokosten worden bij online bestellen automatisch verrekend bij de opgave van het aantal te bestellen toetsproducten, (nog niet voor België).

Het is mogelijk uw toetsproducten in Nederland of België online te bestellen en te betalen; in Nederland via iDEAL, in België via Bancontact/Mister Cash. De betaling verloopt via Stichting Mollie Payments. De (betaalde) factuur met opgave van de betaalde BTW wordt bij de bestelling meegezonden.

Bestelt u liever via e-mail met een betaling per factuur achteraf, stuur dan een e-mail naar bureau@toetsen-beoordelen.nl met een opgave van het gewenste toetsproduct, het aantal, uw NAW-gegevens, het factuuradres als dit afwijkt van het verzendadres, eventuele factuurgegevens en uw telefoonnummer. Voor België ook het BTW-ID-nummer vermelden.

Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten


Overzicht 180 richtlijnen voor toetsen
Boek: 180 gevalideerde richtlijnen voor toetsen – Overzicht:
€ 19,95

(incl. 9% BTW, excl. € 3,90 verzendkosten (vrijgesteld van BTW))
Bestellen


Overzicht 180 richtlijnen voor toetsen
Book: 180 Validated Guidelines for Assessments – Overview:
€ 24,95

(incl. 9% Tax, excl. € 3,90 shipping costs (for Holland, € 8,70 rest of the world; both free of tax))
Bestellen

A0-poster met 180 gevalideerde richtlijnen voor toetsenA0-poster met 180 gevalideerde richtlijnen voor toetsen:
€ 29,95

(incl. 21% BTW, excl. € 6,50 verzendkosten (vrijgesteld van BTW))
Bestellen

Toolkit voor het ontwikkelen, vaststellen, analyseren en borgen van toetsenToolKit voor het ontwikkelen, vaststellen, analyseren en borgen van toetsen:
€ 279,95

(incl. 21% BTW, geen verzendkosten)
Bestellen

Boek: Toetsen volgens de toetscyclus – Deel 1:
€ 44,95

(incl. 9% BTW, excl. € 3,90 verzendkosten (vrijgesteld van BTW))
Bestellen

Recht van retour

U heeft tot 14 dagen na ontvangst recht van retour. De verzendkosten zijn voor rekening van de retourzender. Indien het product onbeschadigd terug wordt ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 2 dagen na ontvangst terugbetaald.

Korting

Bij een bestelling ineens van 10 of meer van hetzelfde product worden kortingen gegeven. Stuur daarvoor een e-mail naar bureau@toetsen-beoordelen.nl met een opgave van het gewenste toetsproduct of producten, het aantal, uw NAW-gegevens en uw telefoonnummer.

Bureau voor toetsen en Beoordelen